DE PASTACLUB

DE PASTACLUB Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pastaclub. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 21:15 Snelle bezorging en lekker eten!
27 apr 2022 om 8:22 Erg lange wachttijd en app werkte niet om aan te geven hoelang het nog ging duren. Gelukkig was de pizza erg lekker.
21 apr 2022 om 22:44 Top!
4 apr 2022 om 8:15 Het eten was erg lekker en ruim op tijd. Ik vind het wel wat aan de dure kant, maar zo lang je waar voor je geld krijgt. @Thuisbezorgd waarom verplicht bezorgtijd kiezen? Ik heb niet 24/4 een stopwatch bij me wtf.
27 mrt 2022 om 22:16 Top!!
27 mrt 2022 om 22:02 Brood was taai en eten was koud, ronduit slecht Een keer en nooit mee!!!! Bezorger aan de bel ondanks speciaal verzoek dat niet te doen
25 mrt 2022 om 20:17 Eten was goed van temperatuur en smaakte goed. Bezorger was erg aardig.
25 mrt 2022 om 14:46 Super lekker en een Aardige bezorgster!
17 mrt 2022 om 22:00 Our first order here, food was excellent, delivery was super fast. We will definitely order again! Thank you for a lovely meal.
5 mrt 2022 om 21:44 Ik vind lekker eten is warm smaak goed.ik heb gezegd ik hoef geen kaas ze heeft ook geen kaas op mijn eten gegooid.ze krijgt voor mijn 10+ bezoekers ook aardig.
5 mrt 2022 om 1:34 Lekker warm eten. Wel lang op moeten wachten.
4 mrt 2022 om 20:39 Goed eten en zeer nette bezorging